Man kan ju gå på en färdig version

Jag gillar den blå. Den var slutsåld. Jävla F****. Sjukt typiskt.

Behöver nya träningsskor

Ni vet ju om att man kan "designa" sin egen sko på Nikes hemsida. Det de glömt tala om för en är att det är ett heltidsjobb. En ganska simpel säljtekniksvariant som de på Nike valt att negligera är att när kunden får för många valmöjligheter riskerar man att förlora kunden så genom att begränsa valen ökar man chansen att kunden köper något. Jag har nu suttit och försökt klicka mig till en modell jag anser passande. Givet är att färgerna är sjukt viktiga också. Det blir hellre fult än snyggt tills man inser att ju färre kombinationer man har, destor snyggare sko. Typ iaf. Det här är en 1/5-del av alla kombos jag testat så ni hajjar mitt dilemma. fhluaosfhoeuhLDHLDHFDLHLFHLFHDSLOHL. Aja. 

Det kliar i mina fingerillar

Finns på Jades24.com och är från ACNE. Nypris 520€ men de går nu att köpa för 359€ vilket enligt valuta.se blir totalez 3007 riksdalaz! Lord have mercy on me 

skor skor skor skor skor skor skor skor tröja

Återigen är kreationerna från Zara vilket betyder bra priser. En säsong sen är det bara att slänga. Typ. Jag måste typ ha allt det där. Eller jag kanske kan skita i... den där blå skon..... eller nä. Måste ha. 

Fekking våren är här

Zara inviger med fina klänningar och jumpsuits. Love it. 

RSS 2.0