Contagion

Ska gå på bio ikväll och se filmen Contagion. Den är säkert skitdålig men den verkar cool så man får väl ge den en chans.
Innan det ska jag och Olivia på huvud och nackmassage i 45 minuter. Det kommer vara himlen känner jag redan nu. Kommer ut och är en helt ny människa!

Måååndag

Ny vecka och vaarmt är det! Helt underbart. Tänk om vi kunde snabbspola fram till sommaren... Det skulle vara awesome om du frågar mig. Självklart är det ganska skönt med lite svalare väder så man får en blandning, tyvärr består detta land nästan enbart av skitväder så inge luck för min del
Sitter på jobbet och har lunch nu.

Ett nytt gym har öppnat

Väldigt nära jobbet har Sportlife öppnat och har ett erbjudande där de första 200 kunderna får ett årskort för bara 1900kr! Det är sjukt billigt! Tänk ett splitternytt gym med nya omklädningsrum etc. Vilken lyx! Jag har redan kort på Balance, ett kort jag kommer behålla, men ändå!! Då kan man variera sig och det blir lättare att argumentera för lite lunchträning nu när det är så nära. Ska dit snart och kolla utrustning etc.

Tröttzor

Nu ska vi soooooovaa! God natt på sig


Tatuering?

Varit lite dålig på att uppdatera bloggen. Kan kort sagt säga att jag haft annat att stå i så ni får ursäkta.
Idag har jag och Anton suttit hela dagen och googlat tatueringar, hehe. Anton har till och med tagit kort på sin arm och sitter med Photoshop och pillar in massa tatueringsbilder i en fin ordning. Det blir nog en slags helarm för honom. Själv är jag såååååååå sugen men det är svårt att hitta vad jag gillar. Har ett par idéer men vi får se, ska börja med att gå och träffa en tatuerare och se vad han säger...

Givenchy all day long

Älskar den här väskan! Färgen, modellen, hur den bara passar till nästan allt osv osv. Är såå nöjd med den här väskan. Den kostade skjortan men var nog värd varenda krona!

Allmänt snyyggt

Plockat från flera olika märken. Saker jag redan har och givetvis vill ha.
Jackan från Yves Salomon har jag redan och måste säga att det nog är den bästa jackan jag ägt! Insidan består helt av kaninpäls vilket gör den väldigt varm och mysig. Skorna från Jil Sander finns inte kvar i min storlek =( Annars hade de stått i skohyllan, synd.

Jobbar på

Jobbeh jobbeh!

Alla dessa förbannade dåliga tv-program

Så fort Anton sätter sig i soffan ska han sätta på Top Gear eller Mythbusters som för övrigt kan vara de typ sämsta programmen som nånsin gjort. När jag ber om att byta kanal så ska han börja tjafsa emot och kommer med argument som "men du ska ju blogga nu". Ja det här inlägget tog ju väääldigt lång tid! Zzzz

Aurélie Bidermann

Hon gör så fina saker! Allt är gulligt, tjejigt, och går att ha till nästan allt! Jag har ett av hennes små sören med en döskalle på i silver och jag hade på mig den utan att ta av hela sommaren! Det går väldigt bra. Ringarna kommer i par och är bara såååå söta.

13 st senare

Jag får inte nog av såna här roliga saker... Tröttnar för fort så jag köper nästan alltid så jag har typ 5-6 st att välja mellan. FIck en Ipad 2 av Anton för en tid sen och ska beställa skal så jag inte repar den. Vad händer? Jo, Bita får hybris och köper typ 4 st olika och det visade sig när jag väl fick de att det var till Ipad 1 så de passade såklart inte. Fick dock byta mot två riktigt fina så det gick ju bra iaf. De här skalen tycker jag är sjukt snygga. Finns att köpa på Mirabling

Ihopplock från Zara

Jag har underskattat Zara som butik. Butiken återuppstod för mig när jag var där i somras en gång och upptäckte att de faktiskt har sjukt mycket snyggt och det bästa- om det är slut i butiken kan man faktiskt hitta plagget på deras webshop!
Har satt ihop några plagg som jag tycker är snygga, funkar till vardags och om man ska på en middag eller aw efter!

GOSSIP GIRL och jag

Har ätit lunch precis, nu ska jag se senaste avsnittet av Gossip Girl. Världens bästa tjejserie.

Ska snart sova...

Men först ska jag pussa ihjäl Duffy. Hon heter ibland Gaduffy, men det är bara när hon är för jobbig för att vara med. Händer mer sällan nuförtiden faktiskt. Skönt. Nu ska jag borsta tänderna och sova. Gnatt!

Kom hem, fick mat, ligger i soffan

Fick hämta Miltonterror från hunddagis. Mamma kunde inte. Han terroriserade halva stockholm och dess hundar, fick kissa ner några stolpar och träd, läxade upp en och annan old lady, gick hem.
Jag fick gå hem, be anton dra av mina stövlar, skrika lite av ren smärta, fick två hemgjorda hamburgare på en tallrik, åt. Nu e jag helt död.
Anledningen till att jag har ont är för att jag tränade igår... som sagt. Har inte gjort det på två veckor och nu kan jag inte gå. På riktigt. det tog mig ca 30 sekunder (vilket e fett lång tid) för att gå ner 5 trappsteg. Nåt annat måste ju för fasiken ha hänt!? Detta är träningsvärk på en heeeelt annan nivå. Så nu e jag skruttig och måste ligga här resten av kvällen.

Det är lätt att göra av med pengar...

Såfintsåfint! Tycker mycket smycken som kommer ut nu är väldigt fina. Mixade priser men allt detta hitta du på Fabulous Living

I'm just saying

Det finns en nätbutik som är DET ENDA RÄTTA när man ska handla smycken. Charm and Chain.
Se bara här
Och detta är bara ett LITET urval! Gud jag tror jag dör lite.....

På väg till jobbet

Jag är en riktig tröttmössa idag... egentligen alla dagar. Hatar att gå upp tidigt. Eftersom min pojkvn anton inte arbetat riktigt med sina färdigheter i fotografi så förblir mitt ansikte ett mysterium i denna bild.
Skor från Acne, byxor (favvo) Zara, Kappa Zara, Tröja Hope, Halsduk rätt given, väska Givenchy. Det som inte syns är ett av de amrband jag har på mig som faktiskt sjukt nog är ett jag hittade på krogen för typ 8 år sedan och som jag av någon anledning har haft kvar i en skolåda. Den är faktiskt väldigt fin och jag är rätt nöjd att jag behöll den. Aja... Nu ska jag Åka!

Mera smycken

1. Friend 2. Hope 3. Peace Väldigt fina från Miss Dee.
Nedanstående är från 82 Jewelry och är vädigt prisvärda! De går för ca 3-400 kr vilket är väldigt billigt om du frågar mig. Kommer nog köpa klon och ha tillsammans med en av de ovanstående. En uppdatering med bild kommer!

Ibland måste man vara snäll

Satt för en tid sen och pratade med Anton om att eventuellt flytta till L.A. om nåt år eftersom han behöver utveckla sina möjligheter rent musikmässigt. Detta är hittills bara diskussioner vi har men jag tänkte under tiden vara en bra flickvän och har nu bokat en biljett till honom så han får komma till London iaf. Inte riktigt L.A. men lite närmre. Syftet är att han ska boka in så många co-writes som möjligt och förhoppningsvis så ploppar det ut en hit. Haha... lät lite konstigt.
Aja.... allt är fixat. Resten är upp till honom! Fly safe!

Nu när det regnar! Fina paraplyer

Det finns en hemsida som heter Brollies Galore som gör så underbart fina paraplyer. Man vill ju ha alla! Har beställt två av de, den röda och svarta genomskinliga. Den svarta är sjukt stor och grymt bra när man är ute med hunden medan den röda passar superbt när man bland folk på gatan och inte kan gå och ta över en hel trottoar på bredden. Finns billiga och dyra men tänk på att frakten är det dyraste när du beställer så beställ med lite kompisar så blir det inga pengar. De levererar till dörren så tänk på att vara hemma eller gör som jag, beställ till jobbet. Mina kollegor har vant sig vid att pling på dörren oftast innebär paket till Bita! Julafton every day!

TO F*KING DIE FOR

Har ställt mig själv frågan tusen gånger- vad gör jag i Sverige? Jag är inte gjord för klimatet och hatar det faktum att jag inte kan ha på mig det jag faktiskt vill ha. Resultatet: Jag skiter i min vikt. Det i sin tur resulterar i att jag slutar använda och köpa kläder som må vara fett osköna men mer i stilen jag älskar! Ond cirkel. Måste jag flytta nu?
Se här t.ex.
Det här är en underbar kreation. Jag skulle utan problem kunna köpa dessa för att bara titta på! Inga problem! PÅ RIKTIGT!
And guess who made'm?? VERSACE of my life! Inte så farligt dyra heller, går på ca 5000-6000 riksdaler. KÖP!

Avviker från tidigare inlägg... lite bara.

Jag skiter ju faktiskt inte riktigt helt i min vikt. Jag tränar, äter bra och jobbar på't! Hehe...
Har varit på mitt favvogym Balance och kört Kettlebells idag. Stretchat lite, duschat lite, sprungit upp en våning för 30 minuters rygg och nackmassage och njutit väääääldigt mycket.
Har även upptäckt vad jag ska kämpa för här ett tag framöver. Vad det är är för tillfället lite hemligt. Kalla mig skrockfull men har aldrig lyckats få igenom något någonsin när jag berättat för folk.

Smycken är underskattade

Allt detta går att hitta till sjukt bra priser på Kotyr! En ny favoritsida som jag förmodligen kommer hålla koll på framöver. Som om jag inte satt alldeles för mycket framför datorn. Suck. Önskar nästan att internet och datorer aldrig fanns. Ehm NOT! I LIVE FOR THIS SHIT!

Mitt stora feta Syrianska bröllop

SÅ HIMLA BRA! Det första avsnittet är ju helt klart bäst hittills men ändå. Går alltid att se här http://www.tv3play.se
Alla vill ju ha ett stort bröllop när man ser det här. Kanske inte exakt som deras då jag exempelvis inte riktigt är FÖR kyrkor och hela den grejen. Mest för att jag är så icke religiös man kan bli osv. Vill ha en fet fest där alla är kalasfulla och deltar i en kväll de alltid vill tillbaka till. Höga krav men det vill jag ha.
Reklam slut. Måste se vidare.

RM Williams budget

Jag har ganska nyligen börjat fundera på att köpa ett par RM Williams i ren protest mot mig själv. Har tidigare aldrig förstått hur man kan vilja vara så okvinnlig men vid närmare eftertanke så kanske de faktiskt är ett sjukt bra skoval om man vill ha något som passar i många situationer. De håller ju nästan en livstid och vid eventuella skofel har du ju alltid den livslånga garantin att utnyttja! Ett par RM Williams kostar ca 2500:- beroende på modell och typ av skinn men du kan ju alltid annars hitta en riktigt bra budgetvariant som dessa t.ex. som kommer från Top Shop.

Snygga skor i höst

De här raringarna finns att köpa på Top Shop i höst. Antingen via hemsidan eller via butiken. Dock så har de ibland ganska dåligt utbud i butiken så webben är ett bra substitut. Priset är också ganska bra eftersom de hamnar runt tusenlappen så om man är ute efter en budgetvariant av ex Acne's låga Pistolboot så är detta ett perfekt alternativ.

@Work

Sitter på jobbet och har sett en del av Pan Am på TV3play över lunchen. Har inte bestämt mig för om jag tycker att den är bra än men jag gissar att det krävs lite mer än ett halvt avsnitt innan jag kan ge ett utlåtande. Jag VILL SHOPPA!!! Fast undrar lite vad jag är ute efter. Hittade en assnygg grej på NK från Alexander Wang där man kan få plats med alla kort, litet anteckningsblock typ tror jag och lite till. Nästan som en clutch fast ändå inte, i svart skinn. Åh undrar om min Ipad får plats i den? Det skulle vara grejt nämligen. Hmmm...... happ, vi får se vad det blir idag =) Kram

Har ätit alldeles för mycket godis

Anton köpte en påse godis, det sista han gjorde när vi var och handlade och nu sitter vi båda och är helt äckelmätta på godis. Jag tror det får ersätta min middag idag. Kan ju inte äta både middag och massa godis. Fan. Aja, nu är det snart raid och jag måste förbereda lite. ciao

Rätt kallt nu

Det är ju så att man nästan är glad att det blir kallare ute för innebär att alla fina höst och vinterkläder ska fram ur garderoben. Vi ska ta en promenad med hundarna för att köpa lite mat och istället för jacka, som lätt kan bli otympligt, tänkte jag dra på mig allt annat varmt. Har äntligen lyckats leta fram min älskade stooora Sonia Rykiel halsduk tillsammans med en nyinköpt Acne tröja som blivit en ny favvo. På huvudet sitter en egenstickad mössa som en väns mamma har stickat ihop. Världens bästa mössa för övrigt!! Så hungrig gotta go!

BAH!

Det finns ju så jeffla mycket men De här!!! DE HÄR!! It's a must i vinter. Vet inte om det bara är jag men de ser så sköna ut också. Måste till NK och testa på foten. Burberry

How to proceed?

Är lite konfunderad. Jag behöver ett par nya stövletter och vilka som kandiderar är fler än dessa men ändock så står dessa högt upp på listan över eventuellt Bita ägda. Hm........... Den beiga i Mocka kommer från Modern Vintage Shoes och den andra lite Sameinspirerade kommer Belle by Sigerson Morrison. Ligger runt 4000 riksdaler.

Mornin has broken

Sjukt trött, Duffy kissar i trappuppgången, Milton vägrar bajsa, frukostyoghurten jag åt var inge god.

Älsklingen gjorde god cappuccino, hundarna är allmänt mysiga. Idag ska vi spela dataspel. Hahaa. Låter så lökigt men så är det.

 


Tröttmätt

Nu har vi precis kommit hem efter en suuupertrevlig middag på Halv grek plus turk med mina barndomsvänner. Tapas och Mojitos fyller min mage just nu och jag är totalt knäckt av tröttheten som slog mig runt sisådär 23.00. I dörren möttes vi av två asglada hundar som bara älskar att man kommer hem. Love it! Nu ska vi se en film och sussa! Ses imorrn

Fiiiina naglar!

Velar alltid när jag ska välja färg. Blev grönt idag. Inte för att det egentligen matchar något jag ska ha på mig utan mest för att färgen e så fin. Simple as that. Snart kommer mami för att avlämna massa ljus hon tagit med hem till mig.


Det här var ju kul..

Sitter med datorn i knät och vill bara skriva. Sjukt.
Vet ju inte vad jag ska skriva om. Nu har jag liksom tömt mig själv på 3 inlägg, haha. Anton vill dricka mojito och titta vidare på Sex and the city, yay! Bästabästa!

Bra middagsställe

Letar, letar, letar, letar, letar, letar....
Vad svårt det ska vara då! Ska träffa mina barndomsvänner ikväll och äta, dricka drinkar, äta lite mer. Har försökt boka bord sedan igår och allt är fasiken fullbokat! Har två ställen som jag direkt känner vore perfekta, den ena är Grill (thefreakinawesomest) och Story Hotel. Grill är smackfullt och Story kan jag inte gå till av ett väldigt speciellt skäl. DAMMIT!
HELP MEEEEEEE!

Gnista, vilken gnista?

Sitter och kollar på Sex and the City och upptäcker att Carrie och mr Big håller en diskussion om hur de ska hålla gnistan uppe i sitt förhållande... Det är svårt. Man hamnar så himla lätt i samma mönster där man bara vaknar, går till jobbet, ses hemma, äter, spelar lite dataspel eller kollar TV, går och lägger sig. Sjukt svårt. Den vanligaste frågan: När ska man hinna göra annat?
Mitt bästa tips: Försök överraska varandra med egentligen vad som helst. En middag, liten present? Finns ju alltid saker som man önskar att man själv fick så testa ge det till honom? Jag är ingen expert, å då menar jag verkligen, ingen expert.

Klicklack

Allt som låter Klicklacklicklack så är himlen i mina öron oavsett underlag. Jag vet att vissa har sjukt svårt för det ljudet men när jag hör någon komma och det nästan dånar av klackljudet så blir jag alltid så sjukt nyfiken på vem det kan vara, hur hon ser ut, frisyr? vad består det övriga av hennes plagg av, osv.       Skorna på bilderna är från Jimmy Choo, Miu Miu och självklart Jimmy Choo. Ett rakt dyrt val men ibland så måste man, bara måste. Ett uttryck jag är väldigt bekant med.
Allt som låter Klicklacklicklack ger mig en skön känsla oavsett underlag. Jag vet att vissa har sjukt svårt för just det ljudet men när jag hör någon komma och det nästan dånar av klackljudet så blir jag alltid så sjukt nyfiken på vem det kan vara, hur hon ser ut, frisyr? vad består det övriga av hennes plagg av, osv. Skorna på bilderna är från Jimmy Choo, Miu Miu och igen Jimmy Choo. Ett rakt dyrt val men ibland så måste man, bara måste. Ett uttryck jag är väldigt bekant med.

Å så hamnade man här....

Haha... jag om nåån har alltid sagt att "blogging" inte är nåt för mig, att jag absolut beundrar folk som orkar, men inget för mig.
Nu sitter jag här och känner att fan... det här ska bli fett kul! om nån läser.
Hur ordnar man det?? Ska folk bara kanske, förhoppningsvis hitta just hit?? Jag förstår ingenting och är väl en så kallad "S O P A" i just detta fall. Så om nååååågon hittar hit please leave a message so I know you're there =)
Aja... Jag kommer blogga om det jag gillar. Det varierar från dag till dag. Ibland om alla skor jag vill ha, min pojkvän Anton, hur mycket jag bara måste köpa ett par nya stövletter men är fett trött på Acne's pistol etc.
Så byt klockarm om det är det som krävs för att ni ska komma ihåg mig.
Se yaround...

RSS 2.0