Tröstshoppa

Har köpt nya pumps. Hoppas verkligen de sitter bra. Tror det blir nyårsskor till och med. Lite baserat på vad vi kommer göra i och för sig men utifrån det vi pratar om så kan detta nog komma att passa alldeles utmärkt. Finns på www.asos.com

Badbadbad

Herregud vilken dag. Jag vet inte ens var jag ska börja. Måste börja med att sortera men för att göra det måste jag vet VAD jag ska sortera och det är där mitt problem börjar. Mitt gullefjun ska sluta vara min kollega och det TOTALT suger att detta nu sker. Varför jag är så ledsen som jag faktiskt är går inte att förklara, ens för mig själv men oavsett anledning är jag helt nere. Känns för jävligt faktiskt. Även om det egentligen är lite larvigt, jag menar hon har ju inte dött samtidigt som det på något konstigt sätt kommer förändra en vanlig dag så den blir lite sämre. Själv har jag alltid levt efter mottot att ALLT har en mening men det är ju helt omöjligt att ta till den i såna här lägen. Uach vad nedbrytande... Oavsett vad som händer så älskar jag dig Olivas! (om du läser detta) Puss på fräknekinden!

Nyår

Varför svart i nyår?? Alla tror att det är nåt som bara är för att det är mörkt och kallt ute men jag menar herregud! Kör på färg! Du kan ju fortfarande komplettera med svarta skor och svart handväska och se minst lika sober ut.
Halston Heritage gör fantastiska klänningar som nästan alltid är väldigt kvinnliga.

För er som åker bort över julen

Jag har tre absoluta favoriter vad gäller badkläder. Melissa Odabash är en given 1:a platsare medan Babajaan kommer 2:a. Se bara dessa underbara saker. Jag dör för allihop! De kanske inte är perfekta om man ska ha en snygg bränna men va fan, man ska ju vara snygg också!

Zadig & Voltaire

Så fina! finns på Zadig&Voltaire.se

Ännu en dag...

Jobbeh jobbeh. Har inte riktigt vant mig vid glasögon än men det kommer väl. Haha, jag märker hur jag faktiskt beter mig lite annorlunda när jag har på mig de. Känns nästan som att ha solglasögon vilket gör att jag virrar runt med blicken mer och tror att ingen ser, kommer på mig själv och inser att helvete nu såg personen att jag kollade där. Aja, vardagsproblem. Nu ska jag glo på TV!

Ljuvligt sovgods

Jag bara älskar sånt här. Har hur många som helst och kan lätt ha hundra till. Jag tycker faktiskt att det är viktigt att känna sig fin när man ska sova. Även om det kanske inte anses så ligger det nånting i att känns sig fin oavsett vad man ska göra. Bara för att stärka självförtroendet i alla lägen liksom. Dessa vackra saker går att hitta på www.netaporter.com

Så fruktansvärt bakfull

Har legat i soffan precis hela dagen! Får sådana cravings för fräscha smaker när jag e bakis så jag gick och köpte två stora påsar med apelsiner och har typ stått och pressat de till juice. Så gooott!

Jag har fyllt år nu...

och fått glasögen..... Ett år till och ett par glasögon rikare. Jag säger ju det! DET GÅR UTFÖR! Haha... egentligen är jag inte så deppig för det men jag gillar att låtsas ibland. Har fått bootsen från Ashe av Anton och som han uttryckte det " Din blogg är ju bara en enda lång önskelista, helt perfekt!". Det är det ju faktiskt så, så till alla er som är osäkra på vad jag önskar mig så har ni allt här. En del av sakerna äger jag redan iofs men inte allt förstås. Här kommer en bild på mig i glasögon. Ser ni att jag faktiskt måste ta till en pose för att försöka se lite sexig ut i de. Again, live with it.
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mello 2012

Nu är allt i full rulle. Anton jobbar över ganska mycket för att få saker klart och hetsen för artisterna har väl startat för länge sen. Jag tror att årets fest utgår med en hel del svenska låtar, det är iaf min uppfattning från listan jag såg. Undrar hur det där är egentligen. Känns det stort och fett som man skulle vilja eller dras man med i det för att alla hetsar? Blir det en sånt där jippo som man i efterhand nästan skäms lite för och tänker "Gud vad pinsamt, gjorde jag så"! Vad fint jag skriver. Rätt mycket fel ser jag nu men min IPad tillåter inte rättelser i efterhand. Fan vad irriterande. Gah! Aja, live with it. Fett trött så sängen hägrar. Imorrn har jag ett viktigt möte kl nio så I better be shaped up. Hörs!

Mixpix

Om man bara är noggrann så hittar man allt. Shopbop är en av mina favoritsidor och här hittade jag bland annat de här fina sakerna. Armbanden älskar jag! Önskar bara att de var i äkta guld för då hade jag köpt de direkt. Har tröttnat lite på guldpläterade saker men aja.

Nu e jag hemma

Här är en snygg blandning av kläder som funkar att ha på jobbet och är snyggt! Skorna kanske ska bytas när man är på väg ut men funkar alldeles utmärkt att ha inomhus. Alla dessa läckerheter hittas på www.jades24.com

Ihopplock från TopShop

Hittade lite nytt och lite gammalt på Topshop's hemsida. De har mycket fina säsongsplagg och speciellt nu i vinter när stickat är fett inne kan det vara bra att har lite att blanda med annat. Ha ALLTID 2-3 riktigt snygga/varma stickade tröjor i garderoben, det gör liksom hela outfiten. Sen om man tycker att man vill lägga lite pengar på att ha 2 st i riktigt bra kvalité så kanske man inte ska gå och köpa den billigaste men det bestämmer man själv. Dessa byxor och tröjor går tillsammans på ca 900 kr med skorna hamnar man väl på ca 1800 kr. Adda på en fin halsduk, örhängen och lite armband så är du hemma.
Såpp, Dagstips från Bita! Säg gärna vad ni 4 som läser detta tycker! Då vet jag vad jag ska trycka mer på. Det gäller dig med mamma

Mums

Nu är det fredag. Sjukt men sant! Chefen kom och gav mig en öl i handen precis... ska hem och mysa med två vovvar i soffan, godis, film och filt. Fan vad skönt det ska bliii!
Puss på er

Melodifestivalen 2012

Jaha, då var karusellen för en del av Sveriges artister och låtskrivare igång. Jag är osäker på om man har gått ut med vilka som är artisterna så jag håller tyst med det jag vet tills det står i pannan på mig. Alltså vet jag något som inte du vet?! =) Anton var väldigt noga med att säga att jag får inte skriva något här utan att kolla med han först. Nu har jag inte gjort men jag kör en safer.
Anton ska ju vara med med en låt som han har skrivit med Niclas. Gud jag minns inte ens vad den heter.. pinsamt. Ehm.. aja det ska gå att googla. Will do!
Jag är glad för Antons skull, såklart! Jag kan inte riktigt påstå att jag känner det hela tiden då det är ett väldigt speciellt musikforum, men självklart är jag glad. Det är en väldigt speciell situation hela den där grejen, nästan som att man deltar i någon slags sektvecka när man är där med alla artister som under nästan en hel vecka isolerar sig, totalvägrar all media och får tunnelseende á la sugrör.
Det är speciellt. Med detta skrivet vill jag inte säga att jag inte förstår det, för det gör jag, men det är fortfarande sjukt. Kul på sitt egna lilla sätt.

Lite trött idag...

Vaknade 07:15 och kollade ut, det var orange himmel. Upplevde ett filmiskt ögonblick, sen kom Duffy och slickade på mina vader. Det kittlades och dagen startade.

Bästa skorna

Jag äääääälskar mina Whyred skor. Det är liksom fårull på insidan och man fattar ju hur skönt det är att stoppa in foten där på morgonen. Mmmmmm.

FINSK

SÅ jeffla coola men när... När ska man ha dessa på sig? Fan vad jag önskar att jag var en megakändis så jag fick gå runt i alla knäppa kläder man bara vill ha på sig ibland! Ett par av dessa går på ca 8000 riksdaler så det ska banne mig vara ett väääääääldigt speciellt tillfälle.

Portfölj

Var på måfå inne på have2have.se för att titta runt lite och hittade det här ASFINA portföljerna! Priser ligger från ca 1000 kr upp till 1400 kr och jag måste säga att eftersom de är i äkta skinn kommer en sån här väska bara att se snygga och snyggare ut med åren! Jag har ju en förkärlek till blått men gillade den lila väldigt mycket också. Dock så överväger jag en blå trots allt för att det passar mer till allt jag har typ.

Eighty Twenty

Hmm... vette fasiken. Jag fastnade med ögat men kan inte riktigt besluta för om jag gillar de eller ej. Måste se de om några dagar igen för att se om jag fortfarande tycker att de är snygga.

Åååh GIEF!

Hur snygga???? Den första skon är från ASH och kostar ca 2000 kr och den andra vackra saken är från Messeca för ca 1000 kr. Fett bra priser. Båda vistas på henrykole.se

Hoppashoppashoppashoppas

Jag och Anton har pratat om att faktiskt ta oss i kragarna och ÅKA IVÄG! Vi e ju bara hemma hela tiden!!! HERREGUD!
Har iofs precis blivit hundföräldrar så det har ju varit en match att få ihop det ibland. Men hursom... jag inväntar ett förhoppningsvis "OKEJ" från min chef för att kunna vistas på den här platsen i Thailand i två veckor i februari.
Dhevan Spa resort
Dhevan Spa Resort
Detta blir då vårt egna lilla hus med egen pool där vi ska ligga och bli healade från helvetestiden i vintersverige. GUD VAD JAG HOPPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plickplock

Eftersom jag har hund är jag en van letare efter plagg som funkar utomhus i vinter när man ska ut med hunden osv. Den sista skon är kanske inte ultimat när det är -20° och is på vägarna men det är en sko jag velar gällande så jag la upp den. De här finns i alla fall på Modegallerian där de faktiskt har typ det mesta. Sjukt bra om man är en sån som inte orkar hålla på och leta sig igenom hela internet när man ska hitta kläder.

Mår rätt mycket bättre idag

Helvete vad jag mådde igår. Tack Gud för att man bara e bakis en dag! Idag har vi typ städat och Anton var och hämtade mina armband som han köpte till mig. Wiha!!


VIIIILLL HAAA!


Alla skor som jag ser och reagerar på kommer oavkortat från Christian Louboutin. Jag fattar inte hur jag lyckas pricka in varenda jävel. Ringen från Kenneth Jay lane är extremt fin och funderar på att önska mig den i födelsedagspresent av Anton. Vi får la se.

Mina örhängen från Charm & Chain

Det var rätt svårt att få till en bild utan att jag ser ut som en uteliggare men här se man ungefär vilken känsla man får till med just de här. Egentligen så trodde jag att de var lite annorlunda när jag beställde de men skitsamma, de är fina ändå!


Jag är rätt bakis idag


Har legat i soffan typ hela dagen med en hund under armen. Har ätit ettusen rostade mackor med smör och kaviar och nu häller jag i mig Ben&Jerrys chocolate fudge Brownie. Hmm....

Jag har iaf gjort en sak

Och det är måla mina naglar efter en veckas försök. De blev mörkblå! Fett snyggt! Älskar Butter's nagellack. Grymt snygga färger plus att de håller bra! Jag har iofs alltid under och överlack men även då finns det skitlack som börjar försvinna redan efter en eller två dagar.

What to do

Ska ut ikväll med Oliven, dock ingen aning om vart vi ska. Nåt kommer hända iaf och det är att jag har planerat att bli dyngrak. Vi får se. Först ska jag köpa en "PARTYTOPP" ANTON! och sen ska vi väl hem, äta, byta om, äta, dricka och förebereda. Det kommer bli kul! Hoppas jag. Det blir det säkert.

Kommer hem till mat!

Idag har jag jobbat. Idag har jag jobbat. Idag har jag jobbat. Idag har jag jobbat. U get my point?


Ont i rumpan

Det är helt sjukt... jag har nästan alltid träningsvärk i någon muskel. Även om jag tränar rätt ofta så har jag konstant ont även om det är i tummuskeln så är det iaf handikappande på ett eller annat sätt.
Idag ska jag ta det lugnt efter jobbet tänkte jag, bara ligga i soffan och pyssla om mig själv lite. Ska blir fett skönt!

Balance efter jobbet

Idag ska det tränas och det ska tränas hårt! Ska på kettlebells för första gången på en hel vecka och kommer förhoppningsvis inte att få samma monsterträningsvärk som både jag och Olivia fick förra veckan. Det var faktiskt helt sinnessjukt.
Jag hoppas ni vet hur viktigt det är att träna och motionera! Man mår en väldans mycket bättre när man känner att kroppen är i trim. Inte för att jag är riktigt där men typ. Bättre ska det bli!

RSS 2.0