Den galna finnen

Den galna finnen lyckas gång på gång med att skapa skor som ingen annan. Jag vill ha allt i butiken. Sjukt jobbigt. Man kanske ska försöka se till att bli en officiell person som kan bli sponsrad för jag har nog inte råd annars. Måste börja fila på en strategi. Återkommer med resultatet.

Jeffrey Campbell

Curaaezy snygg. Inte så dyr.. strax under 2000 keroner.
Varför ska jag böja om alla ord? Det är nåt nytt. Konstigt nog är det inte så att jag tycker att det är särskilt kul utan jag gör det för att jag måste. JAEVLIGT skumt.

Så här bläv dä

Och detta är bara steg ett! Nästa steg är Brazilian Frizzout i två vändor och till sist löshår. Jag är lite osäker på om färgen blev så himla kul bara... skillnaden är ju marginell. Knappt så mamma insåg att en förändring var gjord... än mindre Anton. Zzzz...

Idag ska jag färga håååret

Är så innerligt taggad!! Min gamla vän Sofia Ringberger ska starta processen med att färga och klippa lite. Efter det blir det brazilian blowout två vändor och efter det blir det kanske hårförlängning. Har inte bestämt än om det sistnämnda ska bli = sant. Det får vi se.
http://www.agentbauer.com/hairmakeup/sofiaringberger
Men kolla in, duktig jävla brud asså! Sen är det ju kul att man tror att man kommer se ut just så där bara för att man styr upp med samma frisyr.... idiot som man är.

Nytt från Zara

Litet ihopplock från Zara den här våren. Jag gillar den rena stilen likaväl som att jag kan älska det bohemiskt chica. Det beror helt på hur man sätter allt samman och det framförallt att man gör det i samråd med det ens egna kropp fungerar bra i. Finns få saker jag ogillar så mycket som när folk inte har lärt sig vad de passar bra i... Hur svårt kan det va??

RSS 2.0